ENVIRON COOL PEEL-Happokuorinta

ENVIRON®-peelingit ovat tehokkaita, mutta turvallisia AHA-happokuorintoja. Hapotuksia suositellaan tehtäväksi 6-12 kerran sarjana ainoastaan pimeään aikaan (ei kesällä) ja asiakkaan on ehdottomasti käytettävä A-vitamiinia kotihoidossa ja suojattava iho UV-säteilyltä.
Kemiallinen kuorinta kohentaa ihon rakennetta ja ulkonäköä ja nykyään erilaiset kemiallisen kuorinnan menetelmät ovat tulleet kosmetologin erottamattomiksi jokapäiväisiksi työvälineiksi.


Kemiallisen kuorinnan tarkoituksena on poistaa ihon pintakerrosta eli epidermiä ja siten nopeuttaa uusien ihosolujen luonnollista muodostumista. Käsittelyssä poistetaan hellävaraisesti ihon eloton karhea sarveiskerros ja vahvistetaan iholle elinvoimaa antavaa verinahkaa. Hoidon tulos on nopea ja heti havaittavissa – iho näyttää kirkkaammalta, pehmeämmältä ja nuorekkaammalta. Ihon kemiallisia kuorintoja käytetään ihosairauksien ja niiden jälkitilojen, kuten aknen ja arpien, sekä ihon ikämuutosten, elottomuuden ja ihon valovaurioiden hoitamiseen.

Kuorinnalla voidaan pehmentää juonteita ja uurteita, vaalentaa pigmenttiläiskiä, ja nuorentaa sekä kirkastaa ihoa. Kemiallisella kuorinnalla voidaan hoitaa myös ruusufinniä ja couperosaa, sekä tali-ihottumaa. Kemiallinen kuorinta alentaa ihon läpäisykykyä ja siten kuorinnan jälkeen ihoon saadaan paremmin imeytettyä tehoaineita. Kuorinta poistaa rasvaa iholta ja huokosista, sekä vähentää finnien ja mustapäiden muodostumista toimien samalla tulehduksenvastaisesti. Se myös kosteuttaa ihoa ja vähentää veden poistumista ihosta. Hoitomenetelmä sopii lähes kaikille, myös herkkäihoisille.

Pinnallisessa kuorinnassa käytetään luonnollisia kuorivia aineita (AHA- happoja)

Ne hiovat kevyesti ihon ylimpiä kerroksia ja elvyttävät kollageenin muodostusta. Ihovaurio rajoittuu epidermikseen ja pientä nipistelyä ja kirvelyä lukuunottamatta toimenpide on melko kivuton. Hinta 90,-